Ce am făcut, cine suntem și ce planuri de viitor avem
Comunitatea - cel mai valoros lucru pe care ți-l putem oferi
DESPRE
Doi oameni obișnuiți în circumstanțe neobișnuite.

Nu am pornit pe acest drum cu un scop anume. Nu știam că a deveni selleri pe Amazon ne va duce la a pune bazele celei mai mari comunități românești de e-commerce: Amazonienii.

Am avut obiective simple și modeste: niște timp, niște bani și niște libertate.

Ne-am construit bussines-urile pe Amazon, am inceput sa avem succes si aproape de la sine a apărut Cursul SetUP, care este probabil motivul pentru care ești și tu pe acest site.

Cursul SetUP a început cu 100 de oameni, apoi 160, 420, 1000

Creșterea a venit natural. Noi ne-am adaptat la cerințele pieței, iar piața din România s-a adaptat la acest model de business (care deja e celebru peste tot în lume).

Am pornit doar cu un grup de Facebook, iar în timp ne-am perfecționat, am construit o platformă și acum acest website.

Între timp, comunitatea Amazonienii a crescut și ea, împreună reușind să avem o voce suficient de puternică încât să convingem Amazonul să adauge România pe lista oficială de țări cu care colaborează.

Când am plecat de la corporații și ne-am aventurat în lumea necunoscută a e-commerce-ului nu știam unde vom ajunge… Acum ne vedem drumul mult mai clar, și suntemfericiți, mândri și entuziasmați pentru fiecare pas.

Mulțumim!

graphics
DESPRE
Cu ce ne ocupăm?

Vindem produse fizice, pe care le cumpărăm din China și le vindem în SUA.

Ce înseamnă asta pentru viețile noastre?
Ne bucurăm de independență financiară și venituri în constantă creștere. Totul dintr-o afacere cu produse fizice vândute pe Amazon și câștigăm niște sume de bani care acum câțiva ani, când lucram la corporații, ni se păreau absolut SF.

De ce vrem să te ajutăm?
Amazon este cel mai mare magazin online din lume, asta înseamnă că este loc pentru toată lumea. Noi ne dorim să afle cât mai mulți români despre acest business.

DESPRE
Cine Suntem Noi?

Noi suntem Hudi (Alex Hudițan) și Claus (Claudiu Stănculescu) și suntem fondatorii comunității ”Amazonienii” - cea mai mare comunitate de selleri pe Amazon din România, cu peste 3000 de membri activi.

Noi nu suntem profesori, noi suntem doi antreprenori care pur și simplu au găsit un sistem bun de business pe care doresc să-l împărtășească cu alți români.

Ne-am dedicat o parte din timp pentru a-i învăța pe prietenii noștri. Acest lucru a prins amploare, și procesul nostru a devenit primul curs de Vânzări pe Amazon din România. Tot ceea ce îți spunem, toată informația este testată de noi și toți pașii sunt detaliați astfel încât să nu se împotmolească nimeni.

Trăim din business-urile noastre pe Amazon și de anul trecut am început să ținem cursuri de comerț online. Până acum am avut peste 3000 de cursanți.

Hudi

Hudi (Alex Hudițan)

Sunt antreprenor, marketer și investitor în egală măsură. Am încercat multe afaceri până am fondat-o pe cea perfectă pentru stilul de viață pe care mi-l doream: libertate totală.

Sunt plecat în lume de peste 30 de luni, călătoresc și lucrez din țări precum Thailanda, Columbia, Mexic sau Brazilia, fiind etern îndrăgostit de plajele superbe și de climatul cald.

Claus (Claudiu Stănculescu)

Deoarece nu îmi plăcea ceea ce făceam, am ales să îmi canalizez energia pe construirea unei afaceri online. Am decis să îmi asum acest risc și îi mulțumesc soției mele că a avut încredere în decizia mea, deși la acel moment, cu un bebe de un an, habar n-aveam cum se vor desfășura lucrurile.

Acum pot trece acest "leap of fate" pe lista celor mai bune decizii din viața mea.

Claus
Canal 33 LIVE

Canal 33 LIVE

Posted by Canal 33 Romania on 13 Octombrie 2017
Alex Huditan - Publika.md

Dupa evenimentul Sales Zone din Republica Moldova am fost invitat la PUBLIKA.MD in cadrul emisiunii Banii Tai sa discutam mai multe despre businessul pe Amazon. Enjoy! Multumesc pentru invitatie.

Posted by Amazon SetUP on 27 Iunie 2017

ZFLive: Cum să cumperi ieftin şi să vinzi mai scump pe Amazon? O discuţie cu ALEX HUDIŢAN, mentorul comunităţii „amazonienilor“ români, antreprenori care vând pe Amazon.com. #amazon #antreprenor #zflive

Posted by Ziarul Financiar on 13 Iunie 2017
DESPRE
Apariții în presă.

DESPRE
Comunitatea Amazonienii este cel mai tare lucru pe care l-am făcut vreodată.

Și e foarte important să înțelegi ce îți oferă acest grup. Este pur și simplu un game-changer, este diferența dintre succes nebun și mediocritate. Pentru acest business este crucial să ai o mică armată, capabilă să găsească soluții până la cea mai încurcată problemă.

Noi te învățăm tot ce știm. Aia e destul de mult, și suficient pentru a te descurca excelent în afacerea ta online pe Amazon. Dar greșeli face oricine, mai mici sau mai mari… aici intervine comunitatea.

Questions

Orice problemă ai avea, cineva a avut-o înaintea ta.

Cum ar fi dacă orice problemă s-ar putea depăși cu pași clari din experiența colectivă a o mie de oameni? Poți cere sfaturi și să te bazezi pe răspunsurile rapide ale noului tău cerc de colegi. Atmosfera este deosebită, și toată lumea (nu doar noi) este săritoare și încurajatoare.

Creativity

Resursele și relațiile devin bunuri comune.

Imaginează-ți că dacă ai nevoie de o unealtă online pentru business-ul tău (și vei avea), vei găsi imediat oameni care să împartă costurile cu tine. Dacă ai nevoie de un număr de telefon de fotograf, de model, de copywriter (etc.) trebuie doar să întrebi grupul, și în scurt timp vei avea exact ce ai cerut.

Handshake

Suport moral și încurajare.

Oricine începe o astfel de aventură își zice că va fi ușor, și că nu se va lăsa păgubaș… dar apoi renunță sau se lenevește. Ei bine, grupul Amazonienii nu te lasă să faci asta, nu te lasă să renunți și avem oameni care te cară în spate până reușești. De ce fac asta? Pentru că sunt oameni mișto, și poate pentru că și ei au fost cărați de altcineva la începuturile business-urilor lor.

People

Prieteni nu doar colegi.

Orice ai face, este cu 50% mai ușor dacă ai omaenii potriviți alături de tine. Și dacă acum nu îi înțelegi neapărat valoarea, gândește-te la susținerea familiei și aprietenilor (și cât de importantă e pentru cine o are). Ei bine, acum poți avea asta și pentru afacerea ta.

DESPRE
Unde vrem să ajungem?
Nu suntem super-eroi sau candidați la funcții mondiale ca să schimbăm lumea. Dar avem și noi o mică ambiție. Să ajutăm românii interesați să se lanseze și să vândă pe Amazon.
Pe o piață aproape infinită, o sută de mii de selleri este un strop într-un ocean.
Știm că sunt oameni capabili și dornici care își dorec să facă asta, și să o facă bine… și pentru acei oameni, noi suntem aici și le punem la dispoziție tot ce știm.
Vrem să ne dezvoltăm profesional (și personal) împreună cu o comunitate de elită care să aibă un impact pozitiv asupra României, și toți oamenii ambițioși și harnici sunt invitați.