LevelUP este programul pentru avansați, adică cei care au teminat deja SetUP și au vânzări constante..
Acesta este un program de scalare a afacerii tale. Te ajută să îmbunătățești punctual fiecare aspect al business-ului pentru maximizarea câștigurilor.
Exclamation mark

Important!
Acest program este doar pentru cei care aplică informațiile. Dacă nu aplici ceea ce înveți, doar îți pierzi timpul. Noi nu vrem să avem o comunitate de oameni ”tobă de carte” dar care păstrează totul la nivel teoretic. Nu suntem teoreticieni, ci oameni de afaceri… și pentru a îți crește afacerea trebuie să muncești și să aplici informația super valoroasă pe care ți-o punem la dispoziție.

LEVELUP
De ce LevelUP?
Avem tone de informații extrem de valoroase, despre Amazon și e-commerce în general

Orice afacere poate fi optimizată. La fel este și cu sellling-ul pe Amazon. Există o mulțime de posibile modificări minore pe care le poți face afacerii tale, astfel încât să-ți îmbunătățești vânzările. Dacă faci o modificare, îți vei crește conversia cu câteva procente.

Poate că nu ți se pare important să-ți crești afacerea cu 3%, dar după ce faci asta de 100 de ori, cu 100 de upgrade-uri micuțe, ți-ai crescut afacerea cu 300%. Asta urmărim!

Îți punem la dispoziție, practic și eficient, cam tot ce știm. Ca să-ți faci o idee mai clară: eu, Hudi, aplic aproximativ 90% din informația de la LevelUP, iar Claus se apropie de 100%.

E cea mai bună garanție a calității pe care ți-o putem oferi și vrem să-ți dăm acces la informații care valorează real mii de dolari. Noi credem în conceptul de educație constantă, și de aceea urmăm și noi cursuri și învățăm de la cei mai buni din lume. Acea informație vrem să o dăm mai departe comunității.

Tablet
graphics
LEVELUP
Cum se desfășoară LevelUP?

Webinariile se desfășoară online, iar apoi vei găsi înregistrările pe platforma specializată.

Programul este ongoing și nu are un final stabilit, ci va continua lună de lună pentru cine este interesat. Costul este de $200 pe lună.

Vei beneficia de 2 webinarii/lună:

list image.png
Unul este din seria Continuous Training, cu noi doi, și e structurat liniar pentru a te duce de la un seller bun la unul excelent. (în română)
list image.png
Celălalt webinar lunar este cu un invitat special, experimentat, care vine pregătit să vorbească despre câte un subiect concret, de la A la Z. Acestea nu trebuie parcurse liniar, ci în funcție de cum se raportează interesele tale la topicurile webinariilor. (în engleză)
CE ZICE LUMEA
Testimoniale.

”#setUP mi-a schimbat viaţă. Şi nu exagerez. Când m-am apucat de acest curs avea de gând să câştig un salariu în plus lunar. Acum, la 4 luni de la lansarea primului produs pe Amazon pot spune că acest model de business mi-a depăşit aşteptările şi deja mi-am depăşit obiectivul iniţial. Acum sunt aproape să lansez al doilea produs şi să îmi permit viaţă pe care mi-am dorit-o dintodeauna: călătorind şi lucrând pentru mine la compania mea.”

Daniel Ionascu
Daniel Ionașcu

”Am muncit 14 ani, construind de la zero sisteme, echipe, produse, învăţând marketing şi vânzări în paralel cu psihologie că să pot să pot avea rezultate pe o piaţă din România şi acum tu ai ocazia să faci toate astea în 14 săptămâni, pe o piaţă de 100 de milioane de cumpărători ce au cardurile băgate în sistemul Amazon pentru că toţi sunt acolo cu un singur scop: SĂ CUMPERE.”

Pera Novacovici
Pera Novacovici

”Ştiind de succesul care a fost la prima ediţie, am înscris-o şi pe Vania, soţia mea şi acum avem deja primele produse în State. Este un curs care a schimbat deja vieţile a câtorva sute de români. Aşa că, îţi recomand să nu îl ratezi.”

Lorand Soares Szasz
Lorand Soares Szasz

“La prima vedere am fost circumspect cu privire la acest model de afacere dar după ce m-am interesat mai bine şi am parcurs primii paşi mi-am dat seama că am în faţă o oportunitate. Alex m-a ajutat foarte mult la început cu sfaturi şi soluţii la problemele întâmpinate. După 3 luni de activitate, am ajuns la 20 de vânzări pe zi şi în două săptămâni încep cu al 2-lea produs.”

Mihai Ionuț
Mihai Ionuț

“Căutăm de mult o idee de business care să mă ajute să accesez clienţi din afară României, o idee care să nu mă limiteze PIB-ul şi la salariul mediu din România. Am avut norocul că îl cunoşteam pe Alex şi am fost curios cum face el de călătoreşte atât de mult prin lume. După ce am aflat ce face, m-am apucat să studiez şi să accesez resursele pe care mi le punea la dispoziţie iar acum am şi eu produsele mele listate pe Amazon. Trebuie să recunosc că (cu sau fără voie), Alex m-a inspirat, m-a încântat cu ideea de a călători, a avea libertate şi a face bani în acelaşi timp. Ce vei găsi la Alex, (pe lângă faptul că gândeşte outside the box şi că are dorinţa de a ajută) e faptul că are acces la un network, la un grup de oameni de succes din afară, la care nu ai în mod normal acces. Şi toate astea sunt lucruri foarte importante atunci când vrei să ai succes!”

Liviu Pasat
Liviu Pasat

“Pe scurt cursul m-a ajutat să trec de la angajat, 2 job-uri, 10-12 ore pe zi de muncă la proprietar de afacere, în care lucrez o medie de 40 ore pe lună , venituri de 7-8 ori mai mari (și or să crească în continuare), asta de oriunde ai o conexiune la internet. Odată început acest business nu ai nici o limită de venituri la care poți ajunge. Alex este foarte deschis și transparent cu ceea ce face și ajută pe oricine îi solicita un sfat sau are de depășit o situatie legată de Amazon. Apreciez ajutorul pe care mi l-a oferit și pentru grupul de pe Facebook cu care împărtășim experințe și strategii de creștere. Ca în orice activitate pe care o faci, rezultatele vor fi pe măsura energiei și focusului cu care te dedici.”

Răzvan Patache
Răzvan Patache

“Dragă Alex, la recomandarea ta m-am apucat de acest business. Obiectivul meu era să fac cel puțin un salariu în plus pe lună din această afacere. Se pare că m-am înșelat, pentru ca mulțumită ajutorului tău mai am puțin și depășesc o cifra de afaceri cu șapte zerouri. Îți mulțumesc pentru aceasta recomandare și eu la rândul meu recomand toată strategia ta.”

Răzvan Chiriță
Răzvan Chiriță
LEVELUP
Acces la comunitatea LevelUP.
SetUP este fundația, LevelUP este biblioteca de strategii necesară pentru a-ți maximiza rezultatele