Am prelungit înscrierile până duminică, 3 noiembrie!

Știm că am început din scurt această campanie, așa că măcar atât putem face pentru voi, cei care mai aveți nevoie de puțin timp.

Mai mult de atât nu putem prelungi deoarece duminică la ora 19 vom avea primul webinar din cadrul cursului, și ne vom concentra 100% pe noua grupă de cursanți.


Mai ai puțin timp la dispoziție să te gândești ce vrei să faci, dacă ți se potrivește tipul acesta de business și dacă ești pregătit să intri în gașca Amazonienii. Noi te așteptăm cu drag și cu mult entuziasm.

Let’s StepUP together!

Înscrie-te acum
12 Webinarii live online
10 Module de curs
12 Săptămâni
106 Lecții video

Te-ai săturat să lucrezi pentru visul șefului tău, în loc să-l îndeplinești pe al tău? Îți dorești independență și un business de succes, dar fără să sacrifici libertatea și timpul liber?

Sute de români au intrat în comunitatea Amazonienii și au marcat obiective la care nici nu îndrăzneau să se gândească. Au îndrăznit să facă primul pas, noi i-am ajutat și acum sunt liberi, independenți și antreprenori de succes.

Majoritatea membrilor activi câștigă de 5 ori mai mult decât atunci când erau angajați. Sunt mulți care fac și zeci de mii de dolari lunar din afacerea lor pe Amazon.

Sunt oameni care și-au câștigat deja independența și libertatea financiară pe viață. Sunt milionari.

De ce a fost nevoie? De un mindset focusat pe depășirea limitelor anterioare, de multă dedicare și de cunoașterea fiecărei rotițe
care învârte Amazon. Așa am dezvoltat incubatorul de afaceri Amazonienii.

Cursul Amazonienii StepUP îți oferă toate informațiile de care ai nevoie pentru a-ți începe propriul business ca Seller pe Amazon.

Mai Mult de 50% din vânzările Amazon sunt generate de 3rd Party Sellers. Adică Antreprenori ca mine și ca tine. În 2019 peste 150 de miliarde de dolari ajung la Sellers ca și noi.

Cum am reușit și noi, și ei? Înțelegând exact cum funcționează fiecare rotiță din Amazon și creându-ne un business plan adaptat acestui mecanism.

Amazon continuă să se extindă exponențial de la an la an. Deține jumătate din vânzările online făcute în SUA, a intrat în casele a 100 de milioane de americani cu Alexa și are acces la piețe până acum indisponibile - cum ar fi cea din India.

Și totuși, 54% din vânzări sunt făcute de Selleri ca noi. Doar 46% sunt vânzări directe Amazon.

Cum? Simplu. Cum am reușit și noi. Înțelegând și utilizând toate elementele acestei mașinării în avantajul nostru.

Business Plan Amazonienii

Pe Amazon toată lumea joacă după aceleași reguli

De la giganți ai industriei până la sellerii mici, toți pornim din același loc: cu o pagină.

După ani de trial and error, ne-am dat seama că lucrurile sunt simple: tot ce ai nevoie ca să pornești un business este să înțelegi cum funcționează Amazon. Noi am reușit și vrem să dăm asta mai departe. Pe modelul Plug&Play.

La prima ediție a cursului, acum câțiva ani, timpul trecea mai încet. Am avut timp să încercăm și să vedem cum să te ajutăm mai bine, să experimentăm pe propria piele și să găsim planul ideal pentru tine.

Te vom învăța cum să vinzi pe Amazon matematic (conversii, analize, pași clari de urmat) și creativ (urmărire de tendințe, înțelegere a cererii, strategii care să te diferențieze de ceilalți).

Business Data Amazonienii

Ce face cursul nostru să fie așa special?

Amazon StepUP folosește cel mai complex set de Tool-uri exclusiv Amazonienii

Special pentru acest curs am dezvoltat un set de Tool-uri unice pe plan internațional. Prin intermediul lui ai acces la cifre, rapoarte și statistici care să te ajute să-ți alegi produsul pe Amazon.

Amazon dezvoltă tehnologii pe bază de Inteligență Artificială care să ne evalueze produsele, iar noi automatizăm procesele cu care am pierde altfel prea mult timp. Ei minimizează interacțiunea umană, noi lăsăm pe mâna tehnologiei eficiente procedurile care ne depășesc și ne focusăm pe strategie și rezultate.

Tool-urile noastre îți oferă, printre altele:

Rapoarte detaliate cu toate datele tehnice existente în acest tip de business: poziții în Ranking, statut de Indexare, Sales Velocity, PPC Gaps, Conversii, etc;

Verifică eficiența campaniilor de Ranking, țin evidența în timp real a trendului (în ranking), a conversiei din PPC, a fiecărui cuvânt cheie în parte;

Analizează listingurile competitorilor și strategiile folosite de ei, precum și zeci de mii de recenzii primite la produse similare;

Te ajută să găsești produsul potrivit pentru marketul actual, analizând 100 de produse în 10 minute. Îți generează și analizează toate cuvintele cheie de care ai nevoie în descrierea produsului.

Amazon StepUP oferă un Set de Proceduri, Instrucțiuni și un Model decizional

Cursul nostru include un model care te ajută să-ți organizezi timpul, dar și să-ți eficientizezi munca și să alegi corect pașii de urmat.

Odată cu setul de Tool-uri de mai sus am dezvoltat și un set de proceduri, modele de raportare atât săptămânale cât și lunare, și un model decizional MindMap.

MindMap-ul se bazează pe proceduri și pe rapoartele obținute, ghidându-te strategic și informat în toate deciziile pe care le vei lua.

Toate modelele și procedurile au fost construite de Vlad și testate de noi toți. Le-am validat aplicându-le la businessurile noastre. Și am ajuns la o versiune finală - eficientă, cu rapoarte și analize corecte - pe care tu o poți aplica direct.

Business Chart Amazonienii

Ai 84 proceduri Standard de Operare pe 5 direcții:

19 proceduri pentru Customer Service

25 proceduri pentru Platform Management

37 proceduri pentru Shipping & Inventory

14 proceduri legate de Product Research

19 proceduri pentru Marketing

Amazonienii StepUP e Beginner friendly și Advanced oriented

Am dezvoltat tutoriale de la A la Z pentru fiecare etapă în parte. Sute de ore video, proceduri de operare, liste de contacte cu persoane de încredere.

De la agenți în China și firme de transport internațional, până la controlul calității, fotografi sau designeri de produs.

Începem de la zero și te ducem până la cel mai avansat stadiu prin pași testați și verificați. Îți oferim posibilitatea să înveți treptat și să avansezi în ritmul tău. Nu lăsăm pe nimeni în urmă, dar nici nu lăsăm pe nimeni să se plictisească.

Business Detailed Amazonienii

Amazonienii StepUP NU este un curs de dropshipping

Dacă ești membru în echipa noastră, a Amazonienilor, o sa înveti sa faci Private Label și nu o sa fii doar simplu intermediar între client și produs. Începi cu un produs și un brand, te extinzi cu produse similare sub același brand sau creezi branduri noi pentru linii diferite.

Lansezi pe piața din SUA.

Publicul tău e format din milioane de consumatori șlefuiți, obișnuiți cu piața online și cu metodele de advertising. Sunt inteligenți, va trebui să fii ready to StepUP ca să-i convingi.

Iar noi facem asta de ani de zile.

Business Chart Amazonienii

What we are bringing to the table

EXPERIENȚĂ

Pentru a ajunge sus și noi am plecat de jos. Fiecare cu o viziune și un ideal pe care ni le-am împlinit abia după ce ne-am familiarizat cu mașinăria. Nu poți începe să fii creativ înainte să ai bazele afacerii, iar noi asta îți oferim: tot ce ai nevoie pentru a-ți începe businessul.

Nu ne ascundem după deget, suntem cu toții conștienți că există riscuri în momentul în care îți deschizi prima afacere. Iar riscul cel mai mare care apare când începi ceva într-un domeniu complet nou, fără relații, fără contacte, fără Know How - ÎL PRELUĂM NOI. Iată ce îți propunem pentru a minimiza riscurile:

8 Module cu instrucțiuni de la A la Z + 2 module Bonus

12 webinarii LIVE cu Întrebări și Răspunsuri în care discutăm toate dificultățile care pot să apară.Dacă nu ajungi la LIVE, ai acces imediat și pentru totdeauna la înregistrări.

106 Lecții video cu subiecte actuale și tehnici concrete de implementat, cu explicații detaliate care te ajută pas cu pas în fiecare etapă a cursului.

6 Luni de acces la un set de Tool-uri Exclusiv Amazonienii, în valoare de $2123, care va simplifica toate etapele acestei afaceri.

Lista de contacte acumulată în ani de zile, testată și verificată de noi, cu persoane de încredere. De la agenți din China și firme de transport internațional, până la controlul calității sau designeri de produs. Ai un catalog cu toate contactele din China, US, UK și România pentru toate serviciile necesare în demararea acestei afaceri și reduceri negociate de noi, exclusive pentru comunitatea Amazonienii.

Avem o echipă de mentori care sunt și ei gata să-ți răspundă la orice întrebare. Majoritatea întrebărilor primesc răspuns în câteva minute, indiferent de oră.

Îți dăm toate procesele și procedurile noastre de care vei avea nevoie pentru a crește afacerea cu ajutorul unei echipe. Am documentat tot ce funcționează la noi și le-am organizat frumos, ca pentru tine să fie doar Plug&Play.

Ai suportul nostru și al unei comunități active cu peste 3000 de români de peste tot în lume.

Structura cursului StepUP

Modul 0 Bine ai venit! Data 27.10.2019

1. Structura cursului StepUP. Prezentare Generală.

2. Mindset. Cum să ai succes?

3. Cine suntem? Rezultate și Masterminds.

4. Prezentarea Generală a Platformei StepUP.

5. Acces grup Facebook. Guidelines pentru comunitate.

6. Cine sunt Mentorii pregătiți să te ajute.

7. Modelele noastre de business.

8. Piața USA vs Alte piețe.

9. Cum să-ți crești afacerea pentru a-ți îmbunătăți stilul de viață?

10. Strategii de business bazate pe EXIT.

11. Prezentare Asana. La ce te ajută acest tool de productivitate.

12. Mindset. Claritate. Visuri. Scopuri.

Modul 1 Introducere în lumea Produselor Data 03.11.2019 - Durată: 1 Săptămână

1. Cum identifici PRODUSUL potrivit.

2. Cum să folosești Market Analytics.

3. Cum să verifici magazinul online al Vânzătorului pentru a găsi noi oportunități.

4. Cum să cauți în Amazon Launchpad idei noi de produse cu un echilibru optim între recenzii și profit.

5. Cum utilizezi Keywords Analytics și strategia “general keywords or descriptors” pentru a găsi cele mai populare produse.

6. Strategii avansate de product research folosind Extensia MASTER.

Modul 2 Definirea și clarificarea Produsului potrivit Data 10.11.2019 - Durată: 2 Săptămâni

1. Cum să îți îmbunătățești produsul.

2. Cum să verifici Trend și Risk Management.

3. Cum să folosești Reviews Analytics.

4. Compatibilitate cu Facebook ads - ADS Spy.

5. Calculează COSTUL FINAL și validează produsul în Saved Opportunities.

6. Cum să comanzi mostre din China - Tips.

7. Stabilește potențialul Produs Câștigător.

Modul 3 Produsul tău. Oferte, stocuri, descriere Data 24.11.2019 - Durată: 2 Săptămâni

1. Structuri financiare. PF vs SRL vs LLC.

2. Cum poți să vinzi pe Amazon de oriunde din lume.

3. Negocierea cu furnizorul.

4. Diferențele de ofertă între transport pe Aer vs Mare.

5. Cum să verifici numerele finale în Saved Opportunities.

6. Prima ta comandă de Stock.

7. De unde poți cumpăra coduri UPC.

8. Cum să îți creezi contul de Amazon Seller Central.

9. Cum să îți creezi primul draft de Listing.

10. Cum să pregătești ambalajul produsului.

11. Pregătiri pentru Quality Check.

Modul 4 Ultimele pregătiri ale Produsului Data 08.12.2019 - Durată: 1 Săptămână

1. Cum să-ți pregătești activele înaintea lansării.

2. Ranking funnels.

3. Cum să pregătești Listingul final.

4. Imaginile cu produsul.

5. Video Unboxing și Youtube.

6. Cum să faci Keyword Research.(MASTER+Keywords Analytics+Reviews Analytics+Listing Analytics).

7. Cum să-ți creezi Listingul folosind Listing Builder.

Modul 5 Prelansarea Data 15.12.2019 - Durată: 1 Săptămână

1. Ce să faci înaintea lansării.

2. Strategii avansate pentru prelansare.

3. Cum să folosești RANK TRACKER.

4. Cum să-ți structurezi campaniile PPC.

5. Cum să folosești SURL BUILDER.

6. Cum să folosești Manychat pentru Ranking in Depth.

7. Explicarea riscurilor cu Reviews Groups.

8. Facebook ADS pentru Ranking - In depth Videos.

9. Cum să-ți pregătești codurile de discount în Seller Central.

10. Cum să faci integrarea Manychat - Google Sheets cu Zapier.

Modul 6 Lansarea Produsului - prima fază Data 22.12.2019 - Durată: 1 Săptămână

1. Lansarea.

2. Explicarea Rapoartelor de Business, Vânzări și Trafic.

3. Amazon Coupons.

4. Amazon Promotions.

5. Amazon Lighting Deals.

6. Monitorizare PPC.

7. Cum să încarci si sa analizezi raportul de Search Terms în MASTER și Strategii avansate din timpul rankingului.

8. Monitorizare cu Rank Tracker.

9. Implementare Email Autoresponder.

10. Cum să oferi produs gratuit pentru Reviews / MANYCHAT Funnel.

11. Cum să obții 21 de review-uri și cum să pornești campaniile PPC Exact.

Modul 7 Strategii PPC și faza a doua a lansării Data 29.12.2019 - Durată: 1 Săptămână

1. Strategii Avansate de PPC.

2. MASTER și ST Report Analytics.

3. Faza a doua a lansării.

4. Cum să înțelegi cei mai importanți indicatori.

5. RANKING troubleshooting.

6. PPC Troubleshooting.

7. CONVERSION Troubleshooting.

8. Cum să elimini negative Seller Feedback și unele review-urile negative.

9. Tips & tricks în folosirea Seller Central.

Modul 8 Monitorizează-ți progresul și treci la următorii pași Data 05.01.2020 - Durată: 1 Săptămână

1. Monitorizarea Stock-ului și Riscuri OOS (Out Of Stock).

2. Relansare în cazul OOS.

3. Strategii avansate de PPC și cum să reduci ACoS.

4. Cash flow Management.

5. Contabili și CPAs.

6. Cum să-ți alegi următoarea Piață.

7. Cum să-ți alegi următorul produs.

8. PROFIT ANALYTICS.

9. BUSINESS OVERVIEW.

10. Cum să-ți mărești echipa și să-ți construiești afacerea.

11. Best Seller BADGE.

12. Căutarea următorului produs în Nișa ta.

13. Taxele de depozitare și Taxele de depozitare pe termen lung.

14. Pregătiri de Prime Day.

15. Pregătiri de Black Friday.

16. Pregătiri de Crăciun.

17. Amazon Deals.

BONUSURI:

1. Program de Afiliere.

2. Business Management.

3. Suspendări pe Amazon și Plan de Acțiuni.

4. EXIT și cum să-ți vinzi afacerea de pe Amazon Clientului Perfect.

5. Modele și tipare de adresare către Seller Performance.

6. Cum să gestionezi interacțiunile cu Amazon Customer Support.

7. Cum să gestionezi Trademarks sau Patent Infringement Reports.

8. Amazon Associates.

9. Stock Management.

10. Brand Registry Process.

11. Brand Analytics.

COMUNITATE ȘI MENTORI

Sute de oameni ne-au validat metoda și au acum succes pe Amazon

Îți dăm acces la comunitatea exclusivistă de pe Facebook, cu peste 3000 de Amazonieni din România. Studenți, corporatiști, antreprenori și foști manageri. Ne-am unit cu toții în același loc. Un loc suficient de mare cât să nu existe riscul competiției în comunitate.

    Suportul a 8 Mentori cu Afaceri active pe Amazon

    Acces la comunitatea secretă pe Facebook, cu peste 3000 Amazonieni din România

    Acces la grupul închis pe Facebook cu toți participanții de la cursul StepUP

Comunitatea îți va fi alături pentru suport, iar mentorii îți vor răspunde la orice întrebare. Ei sunt cei care au reușit, cei pe care îi găsești în Testimoniale și cei care ne-au devenit prieteni apropiați.

Business Chart Amazonienii

REZULTATE

Am trecut prin toate etapele de iad și rai pe Amazon, am făcut primul milion și am continuat să înaintăm. Împreună cu toți din comunitate suntem dovada că se poate. Vrei să ne cunoști? Citește mai întâi ce am realizat:

Cine sunt? Alex Hudițan
De cât timp sunt pe Amazon? Din 2014
Câte produse am lansat? 9
Câte Branduri proprii am? 1 Brand
Câte lansări am coordonat ca mentor? >500
Cât am vândut? $4 000 000
Mindset: Libertate
Alex Hudițan
Cine sunt? Vlad Dragomir
De cât timp sunt pe Amazon? Din 2014
Câte produse am lansat? 50
Câte Branduri proprii am? 5 Branduri
Câte lansări am coordonat ca mentor? >50
Cât am vândut? $12 000 000
Mindset: Focus
Vlad Dragomir
Cine sunt? Edward Ciprian Ilinca
De cât timp sunt pe Amazon? Din 2017
Câte produse am lansat? 32
Câte Branduri proprii am? 4 Branduri
Câte lansări am coordonat ca mentor? >200
Cât am vândut? >$1 000 000
Mindset: Antreprenoriat
Edward Ciprian Ilinca

Apariții Media

Dar mai concret, cum arată conturile noastre, ale Amazonienilor?

Chart Chart

What we need from you

Hai să vorbim ca de la antreprenor la antreprenor. Banii fac lumea să se învârtă și tu trebuie să fii dispus să muncești pentru ei.
Nu contează ce vârstă ai. Nu contează locul în care te afli și nici experiența de muncă.

Ce contează sunt următoarele:

1

Mindsetul potrivit: Tu poți să devii independent financiar și liber, iar noi suntem aici să te ajutăm. Dar nu ne vom lupta cu morile de vânt. Vino cu o atitudine deschisă, cu multă ambiție și dorință de creștere, iar de restul ne ocupăm.

2

O sumă inițială de investit: Vrem să fie totul clar și transparent de la început. Din experiența noastră ai nevoie de minim $5000 pentru o lansare de succes. Așa cum vei învăța în curs, pentru ca totul să meargă lin vei avea nevoie de mostre din diferite produse, de branding de calitate, de un stoc inițial.

3

Răbdare: Nu poți face totul peste noapte. Nu poți face totul singur. De aceea îți oferim suport pe toată durata cursului și o comunitate care să-ți fie alături pe tot parcursul călătoriei. Accesul în grupul exclusivist de Selleri Amazonienii îți este garantat pe viață.

Human Cubes Amazonienii

What’s the catch?

Ne place să fim pozitivi și să-l luăm mereu pe DA în brațe. Dar în această secțiune vom începe cu un NU categoric.

Nu e nicio capcană. Nu e niciun joc de cuvinte, ce am spus până acum nu sunt vorbe-n vânt. Nu e un scam și nu e o schemă să ne îmbogățim. Suntem deja milionari.

Vrem să facem tot posibilul ca tu să reușești, vrem să share-uim cunoștințele pe care le-am acumulat cu greu.

Avem atât de multă încredere în StepUP încât îți oferim Garanția Satisfacției de 100%.

Înscrie-te, parcurge etapele și contactează-ne dacă la sfârșit te regăsești în una din situațiile de mai jos:

1

Acest curs nu îți este în niciun fel de folos

2

Știai deja toate informațiile prezentate

3

Suportul nostru și al comunității nu te impresionează

Iar noi îți returnăm valoarea cursului în 30 de zile de la data achitării cursului.

Human Cubes Amazonienii

What are they saying about us?

Vrei să auzi poveștile de succes ale Amazonienilor? La început au fost ca tine, căutând un model de afacere care să li se potrivească. L-au găsit, l-au adaptat și au ajuns să facă mii de dolari pe Amazon.

Ai întrebări?

1. Cât durează și unde se desfășoară cursul?

2. Care este prețul cursului Amazonienii StepUP?

3. Pot achita în rate?

4. Cu ce se diferențiază acest curs de altele?

5. De ce buget am nevoie?

6. Ce produse pot vinde pe Amazon?

7. Am nevoie de firmă sau pot avea un business și ca persoană fizică?

8. Pot face asta și dacă locuiesc în România?

9. Cât timp ar trebui să dedic?

10. Este necesar să știu engleză?

Care este prețul cursului Amazonienii StepUP?

Prețul cursului Amazonienii StepUP este de $1497, dacă alegi să plătești integral până la 1 noiembrie 2019.

Oferim și posibilitatea de plată în 3 rate egale, a câte $600 fiecare. Prima rată se achită în momentul achiziționării cursului, iar celelalte două recurent, la câte 30 de zile.

Ce îți oferim, pe larg?

Un curs radical nou, cu strategii ce funcționează pe Amazon ACUM.

Un curs făcut de Selleri pentru Selleri.

6 luni acces gratuit la setul de Tool-uri speciale Amazonienii care să te ajute în fiecare etapă a business-ului.

Ce făceam înainte în câteva zile, tu poți face în câteva secunde.

Acces la catalogul cu toate contactele folosite de noi din China, US, UK, și România - pentru toate serviciile necesare în demararea afacerii tale.

Acces pe platforma Amazonienii StepUP - peste 100 de video-uri cu explicații detaliate care te ajută pas cu pas în fiecare etapă a cursului.

Webinarii LIVE săptămânal în care îți răspundem la toate întrebările.

Dacă nu ajungi LIVE, ai acces imediat la înregistrări.

O echipă de mentori gata să îți răspundă la cele mai presante întrebări.

Majoritatea întrebărilor primesc răspund în câteva minute, indiferent de oră.

Toate Procesele si Procedurile noastre de care vei avea nevoie pentru a-ți monitoriza și crește afacerea.

Plug & Play! Suportul nostru și al unei comunități active, cu peste 3000 de români de peste tot din lume.

Și cele mai importante 2 date din următoarea perioadă: Pe 1 noiembrie ÎNCHIDEM înscrierile și pe 3 noiembrie avem prima întâlnire online.1200 de persoane deja s-au înscris pe lista de așteptare și au avut răbdare timp de un an.

Last call. Are you in?

Contact

Crina

Dacă ai întrebări sau ai nevoie de informații pe care nu le-ai găsit pe această pagină, te invităm să o contactezi pe colega nostră Crina și te va ajuta cu mare plăcere.


E-mail: stepup@amazonienii.ro

Telefon: +40 740 855 377

Orar: 08:00 - 22:00